LIBANEZUL TRĂDĂTOR CANDIDEAZĂ LA SENAT ALĂTURI DE FIFI ȘI COMPANIA

Țineți minte faza din vară când a fost Nicușor Dan în prelungirea Ghencea pentru o conferință de presă și a fost bruiat de viceprimaru’ lui Fifi? S-a lăsat cu scandal și cu distrugere de dulapuri. Eh, era și Libanezul Trădător acolo trimis de fostu’ primar să facă prezență că nu știu dacă a făcut și altceva.

Băiatu’ ăsta care era PNL-ist convins într-o perioadă, a decis că ar vrea și el un loc călduț sub aripa lui Fifi și a votat bugetu’ ei absurd, fiind exclus din PNL în consecință. Fifi l-a recompensat și l-a pus director la STB că, deh, dacă știe cu traseismu’ știe și cu transportu’. Bine, el e economist, deci n-are nicio treabă cu postu’, da’ prioritatea #1 a lui Fifi era să umple fiecare colțișor din primărie cu potăile ei ascultătoare.

Atunci Nicușor Dan, în timp ce Libanezul era ocupat să respire aerul degeaba în prelungirea Ghencea, un bătrân a murit în tramvai, tragedia blocând linia 41 timp de 2 ore. În loc să-și facă treaba și să gestioneze situația pentru care era direct responsabil, el a rămas acolo că avea treabă “importantă” de făcut – să-l streseze pe Plicușor. Imaginați-vă, oameni buni, cât de inutil poți fi dacă tu ca director faci cioace din-astea la ordinu’ direct al stăpânei.

Mă rog… Acum îl ia duamna pe Libanezul Trădător și la Parlamentare. Mă întreb ce-o mai fi făcut ca să i se acorde onoarea asta. Îl dresează Fifi ca pe câini. Dacă respectă ordinele, hop! primește recompensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *