USR-IȘTII ÎȘI DAU DEMISIA DIN PARLAMENT PENTRU HABARNAM A PIERDUT UN PARIU CU CIOLOȘ

Pe lângă faptu’ că toată povestea asta cu demisiile din Parlament e o manevră ieftină de a câștiga niște voturi, se pare că toată treaba a pornit dintr-un pariu pe care HaBarnam l-a făcut cu Cioloș.

Cioloș l-a provocat pe HaBarnam să vorbească în public fără să spună nicio minciună. HaBarnam a pierdut la prima propoziție când a zis că vrea o Românie fără hoție. Cioloș a dat-o la întoarsă și l-a sfătuit pe liderul USR-ist să nu-și dea demisia că oricum nu păcălește pe nimeni, da’ HaBarnam e un om care-și respectă promisiunile (atunci când sunt făcute în interesu’ lui), așa că a mers mai departe cu mascarada.

Chestia e că pe când făceau ăștia doi pariu’, Ciolacu se ascundea după ușa și s-a gândit că poate îl câștigă el. Din moment ce pe gură îi ies numai aberații, l-a pierdut și ăsta și a anunțat că-și dă demisia chiar înainte să o facă HaBarnam, sugerând că a fost ideea lui de la început.

Lăsând gluma la o parte, ăștia au luat-o razna de tot. Își dau toți demisia din Parlament, da’ candidează ca să intre înapoi? E ca și cum ai ieși pe geam ca să intrii pe fereastră. Demisionează cu două săptămâni înainte de alegeri sperând cumva că asta îi va face pe oameni să-i voteze. Ce porcărie!

Doamne, unde a ajuns politica românească. Ăștia mă fac să-mi fie dor de Băse.

Sursă foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *