USR SOLIDARI CU PURCEL CIORDACU! DEMISIONEAZĂ DIN PARLAMENT, DAR PENSIA SPECIALĂ O S-O PRIMEASCĂ ORICUM

ciordacu

Dacă-mi spuneați mai demult că PSD și USR lucrează împreună în spatele ușilor închise, nu aș fi crezut. Da’ uite că acu’ apelează la aceleași populisme ieftine! Purcel Ciordacu a anunțat că demisionează din Parlament în ultima zi de mandat ca să nu mai primească pensia specială. Să fie și ei pe felie cu lideru’ PSD, USR-iștii fac la fel. Mare tam-tam! ‘Ia vedeți că noi nu umblăm cu cioace!’ par ei să spună. De parcă ar prosti pe cineva!

În primu’ rând, pensia specială se calculează proporțional cu durata mandatului. Ciordacu are deja un mandat, deci pensia o primește oricum. HaBarnam la fel. Astea-s doar niște manevre de doi lei menite să-i aburească pe oameni. Pe lângă minciunile gogonate pe care le aruncă partidele astea două pe gâturile celor care i-ar putea crede, mai inventează și promisiuni imposibile caracteristice PSD-ului – 1000 de euro pentru familiile cu un copil, 2000 pentru cele cu 2 și 4000 pentru cele cu cel puțin 3. Lunar! Nebunie curată. Ei n-au avut bani nici să plătească măririle de pensii pe care le-a făcut Dragnea în anii trecuți. De unde scot minim 12000 de euro pe an de familie? S-au țăcănit de tot, nu alta.

N-am văzut atâta vrăjeală nici în Arabela nici în Harry Potter. PSD-u’ promite 1.000.000 de noi locuri de muncă până în 2024! De unde dracu’ scot ăștia atâtea joburi? Mi-ar plăcea, nu zic nu, da’ e imposibil. E din domeniul științifico-fantastic!

E strigător la cer să faci același lucru la fiecare patru ani. Să minți ca să atragi niște voturi. De parcă lumea mai crede în promisiunile astea deșarte. Așa e politicianu’ român – veșnic demagog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *