PORCUL STROE – CORUPȚIE, MINCIUNI ȘI PROMISIUNI NERESPECTATE

Eu chiar nu înțeleg ce credibilitate mai are „omul” ăsta după câte mizerii a făcut în cariera sa de politician social-democrat și director la RAJA. Bine, nu înțeleg nici cum un porc poate să vorbească și să meargă pe două picioare, da’ uite că e aievea. N-aș vrea să înțelegeți că mă iau de fizicu’ omului, deși sunt multe de spus și acolo. Eu mă refer strict la caracterul său de baron PSD-ist care nu se mai satură de jecmăneli, nepotisme, cioace și mânării. Acest mahăr porcin care transformă tot ce atinge într-o cocină ca un fel de rege Midas în mizerie are tupeul extraordinar de a promite marea cu sarea alegătorilor deși în trecut și-a încălcat fiecare promisiune pe care a făcut-o.

Porcul Stroe nu e loial nici măcar PSD-iștilor cu care se identifică, dovedind cu absolută certitudine că atitudinea lui de stăpân asupra jegului pe care-l lasă în urmă e de nestrămutat.

Da’ ce promite el mai exact? Păi că oprește violența împotriva femeilor, că oferă locuințe de la stat pensionarilor și că deschide centre pentru copii și adolescenți cu dizabilități. Dar de ce tocmai acum? Nu a avut timp înainte să facă toate astea? Sau măcar să lupte înspre a le înfăptui? De ce mai cred demagogii ăștia de 2 lei că lumea le înghite gogoșile în prag de alegeri după ce că în mandat nu fac nimic altceva în afară de a-și umple buzunarele și burdihanele pe spatele alegătorilor?

Nu mai știu cine a zis că nebunia înseamnă să faci același lucru și să te-aștepți la rezultate diferite, da’ a spus bine. Sunt nebuni ăștia din PSD când fac aceleași gafe electorale, dar sunt nebuni și cei care-i votează la fiecare 4 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *