PORCUL STROE I-A OFERIT LIDERULUI PSD PURCEL CIORDACU O MITĂ DE 1 MILION DE EURO!

Mare dispută în PSD! Se mănâncă porcii între ei, nu alta! Purcel Ciordacu n-a acceptat listele pentru parlamentare Constanța propuse de Porcul Stroe, da’ s-a rezolvat rapid cu o mită de un milion de euro. Da, ați citit cum trebuie! Un milion de euro! Banii vorbesc, nu glumă.

Vă dați seama că cearta lor a răsunat în toată țara. Urlă porcii când sunt supărați de zici că-i omoară cineva. Întrebarea e de unde au venit banii ăștia? Să fi fost furați din buzunarele alegătorilor? Nici măcar nu mă îndoiesc!

Mai important e cine se află pe listele propuse de Stroe. Hai să vedem!

Păi în primu’ rând o găsim pe Cristina Dumitrache, o fată de bani gata, fiica partenerului de afaceri al lui Stroe, alt baron constănțean. Fata lui tata este deputat de 12 ani și în tot acest timp a vorbit aproximativ140 de secunde. Se tot laudă că ea e genu’ de face și tace. Da, face! Face mânării cu taică-său care a fost viceprimar și consilier județean la Constanța. După cum vă puteți imagina, au avut de unde să facă rost de bani ca să-l mituiască pe Ciordacu!

Pe locul doi la Senat e Tit-Liviu Brăiloiu, un abject care-a tot apărut pe primele pagini ale tabloidelor împreună cu Irinel Columbeanu și fosta amantă pe care a părăsit-o deși i-a făcut un copil din flori. Tit ăsta și-a luat diploma de licență în drept de la o facultate de arte. Ce fel de arte? Păi cea a hoției, a șmecheriei și a corupției. Ăsta i-a propus lui Carmen Dan pe 10 august să caute o soluție legală ca să controleze Facebook. Adică dacă postează cineva ceva nasol despre PSD, hop, ești banat, postarea îți este ștearsă și probabil îți apar și vreo doi cefe late la ușă a doua zi. Asta-i gândire de securist infect prezentă în mai toți social-democrații.

Mai există fund în groapa asta coruptă numită PSD? Dacă da, probabil e o cocină infectă plină de mocirlă în care se tăvălesc “băieții deștepți” împreună cu prada lor de milioane.

Mită de un milion de euro, oameni buni? Vă dați seama că dacă atâta costă biletu’ către Parlament, mizele sunt de zeci de ori mai mari? Câți bani să vrei, frate? Spitalele de la noi din țară se dărâmă, drumuri n-avem și oamenii mor pe stradă că n-au bani de medicamente, da’ ăștia joacă miuța cu niște sume incredibile.

Asta e România, dragii mei, o țară care a fost condusă timp de 30 de ani de leprele astea cu geci roșii. Dar stați așa că roata se întoarce și să vedeți ce urlă porcușorii de frică pe 6 decembrie când o să se dărâme peste ei șandramaua șubredă pe care o folosesc drept cocină.

Hai să scăpăm de ei odată! Votați cu cap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *