MAJORITATEA LIDERILOR USR-PLUS, MOȘTENITORI AI SECURITĂȚII!

Iată și noile dezvăluiri vizavi de USR-PLUS, alianța politică condusă de foști securiști sau copiii ăstora. Sincer, nu mă mai miră nimic. Dacă mă sună mâine cineva și-mi spune că Barna e vârcolac și se transformă în PSD-ist când e lună plină, aș râde, da’ n-aș fi surprins. În orice caz, faza asta cu PLUS-u’ fiind înființat în sufrageria unui Securist am mai auzit-o. Chestia e că povestea e mult mai adâncă de atât. Poate părea chiar o teorie a conspirației. Din păcate, nu e.

 

Actualul lider PLUS a lucrat cu comuniștii chiar și după ’89. Vă dați seama că nu s-au transformat toți în susținători ai democrației imediat după ce i-au împușcat pe Ceaușescu și pe nevastă-sa în cap. Nu, ăștia au rămas cu aceeași mentalitate cvasi-sovietică mult timp. Probabil o au și acum. Mă rog. Trecem mai departe. Deci a lucrat Cioloș pentru Securitate. Ce făcea? Parte din Serviciul de Filaj. El se ocupa de supravegherea casei Doinei Cornea, activistă pentru drepturile românilor, disidentă pe vremea lui Ceașcă. CV-ul lui Cioloș are niște goluri destul de suspecte de prin anii ’90. Nu le-a motivat niciodată pentru că vă dați seama că nu voia să se afle ce ocupație nemernică avea pe atunci. E șiret gagiu’. A reușit să se bage ca lumea mai peste tot fără să-i fie puse întrebări. Bine, sigur a fost ajutat de Securitate să se infiltreze.

 

Dar nu numai liderul PLUS are treabă cu Securitatea. Majoritatea șefilor USR-PLUS care-s pe listele pentru parlamentare sunt fii și nepoți de securiști. Rudele ăstora, fie că-s părinți, mătuși sau unchi, au avut legături directe cu Securitatea, iar moștenitorii ei sunt mai toți oameni de afaceri în strânsă legătură cu “serviciile”.

 

Puteți să vă convingeți singuri. Aruncați un search pe google. Sigur găsiți informațiile de care aveți nevoie ca să vă dați seama ce trebuie să faceți pe 6 decembrie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *