Când drula se face druță

E frig, da, știu. Așa se-ntâmplă. Dar io nu cred că frigul e principala problemă a ministrului de la Transporturi, Cătălin Druță, și a colegilor din USERE-PLUȘ. Mai degrabă impostura. Sau incompetența. Sau nesimțirea. Ori toate trei la un loc.

Domnului userist și colegilor lui de gașcă de bericioaice weiss din Control nu le mai tăcea gura când stăteau pe margine. Se crizau pe toate televiziunile că, vai!, cât de incompetenți sunt toți de la guvernare, că, vai!, ce revoluții vor face ei, ce vor drege, ce vor construi… Vai, dar ce cojones aveau toți și cum ni le fluturau prin fața ochilor. Și ce ne mai promiteau ei că vor scoate drula și le vor da cu ea peste nas tuturor pesediștilor și peneleilor și corupților din țara asta. Și, vai, vai, cât entuziasm a fost și cât de dornici să asistăm aceste scene kamasutriene din plenul parlamentului…

Dar ne-am pregătit degeaba și am rămas cu ea-n mână. Cu speranța. Că de acțiune n-am avut parte. Drula flăcăilor din Alianță s-a transformat peste noapte în druță. Una mică, mititică, cam cât autostrada Cristian – Râșnov. Oameni buni, gata cu fanteziile, gata cu drulele mari și erecte din opoziție. De acum obișnuiți-vă să primiți doar druța. Vă ajunge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *