Spitalele ard, bombardierul-șef (ne) f*te și schiază

Mare bombardier de președinte mai avem. Nu-l doare pe el nici în pixul ăla bleg de 25 de centimetri de ce se întâmplă în țara asta. El merge la schi și-o întreține pe Carmen, că deh… nu degeaba trage ca disperatu’ la sală în fiecare dimineață.

Incendiul de la Matei Balș l-a întors din drumul spre fericire pe săracul președinte. Și-a dat clăparii jos și a rugat-o pe nevastă-sa să nu se răcească și să rămână în aceeași poziție, că el revine imediat. Trebuie doar să apară îngrijorat 2 minute la televizor, apoi se întoarce să termine ce a început săptămâna trecută. Și așa a făcut. După cele 2 minute de doliu, au urmat 4 ore de slalom în cearșafurile prezidențiale.

Da’ bine și așa. Bine dracului că nu s-a întâmplat sâmbătă sau duminică, că atunci era nevoit să își exprime îngrijorarea și să dea vina pe PSD de la baza pârtiei, cu vinul fiert sub nas. Păi cum să mai înjure atunci tot poporul pe Dragnea și Dăncilă, dacă el trebuia să vorbească rânjind?

Așa cum o fi el, măcar e mascul alfa. E musculos, e bengos, e frumos. Ce să mai vorbim. Dacă nu ar fi avut marele ghinon să fie contemporan cu PSD, țara asta ar fi fost după chipul și asemănarea lui și ar fi f*tut la rândul ei. Dar așa, nu-i rămâne decât să se aplece și, eventual, să înghită toanele bombardierului-șef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *