15 morți la Matei Balș. Vlăduț e căcat pe el

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Aici a ajuns bilanțul morților de la focul Matei Balș. Altfel spus, 15 morți cât pentru 15 ture de pârtie. Dacă nu știați, în sistemul cotrocenist de calcul aceste lucruri echivalează.

Dar alta e problema mea acum și o spun pe șleau: Vlăduț Voiculescu. Mititelul, antivirilul, fătălăul, bolnăviciosul, lâlâitul nostru ministru. Păi bine băi Vlăduț, chiar nu îți crapă puțin obrazul de rușine? Păi nu zbierai tu băi băiatule la Ministrul Tătaru în urma incendiului de la Piatra Neamț? Nu ne-ai cerut tu voturile pentru ca acest lucruri să nu mai existe? Nu ne-ai vrăjit tu cu ochelarii tăi de tocilar și cu cumințenia pământului pe care ne-o tot arăți? Nu ai zis tu că gata, nu se mai poate? Acum ce faci? Te-ai căcat pe tine deja?

E grav, oameni buni. Nu îmi dau seama ce a fost în capul nostru. Până și eu am sperat o secundă, în ciuda intuiției care îmi spunea să nu mă încred într-un bărbățel plăpând și timid, care face sex cu ciorapiide la mă-sa  în picioare. Asta ne e soarta. După Dragnea și Orban, am rămas cu Vlăduț și Nicușor. Dacă ăsta nu e blestem, nu știu cum se numește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *