Pute la Coaliția pentru Unirea Românilor

Tristă țară mai iubim. Trist mai este aproapele nostru. Nicăieri nu par a mai fi speranțele noastre. Iată că am ajuns să ne lamentăm chiar și pe această pagină. Asta înseamnă că situația a devenit atât de gravă, încât cu greu ne mai vine până și nouă să râdem.

Coaliția pentru Unirea Românilor este pupată și îmbrățișată zilnic de un număr tot mai mare de simpatizanți. Dinăuntrul ei a scos moțul la iveală George Simion, acest Corneliu Zelea Codreanu al prezentului, care, după cum era firesc, a început să vorbească în numele crucii și al dreptății și să spele pe creier mulțimile. Sigur că a început să pută de cum a ieșit din C.U.R., dar multora dintre semenii noștri pare că le place, sau, cel puțin, nu-i deranjează atât de tare. La urma urmei, tot ei merg acasă și de Crăciun prepară caltaboș în mațe abia clătite puțin, „ca să păstreze gustul adevărat”.

Acum, problema cea mare nu este că le pute lor sau nu, ci că riscăm să asistăm abia la începutul procesului. Odată ce Simion va reuși să iasă în toată lungimea lui, tare și ferm ca o stâncă, din urma lui va veni prăpădul. El va fi eliberatorul, dopul ce, odată ieșit, va permite unei diarei semi-apoase să se reverse peste toată țara. Abia atunci va începe să ne pută, când, cel mai probabil, va fi prea târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *