Comanda preferată a lui Pinocchio rămâne, după toți acești ani, “copy-paste”

La moartea marelui fotbalist Diego Maradona, Pinocchio nu s-a putut abține din a-și băga coada și  a postat pe twitter un mesaj tare emoționant în cinstea acestuia. Bineînțeles, ar fi fost și mai înduioșător dacă ar fi fost original. Dar deh, din lipsă de inspirație, ceea ce nu i se întâmplă prea rar, plagiatorul cu acte în regulă a copiat exact postarea lui Gary Lineker, singura diferență fiind traducerea din limba engleză în română, și sincer, mă mir că nu a luat traducerea de pe Google Translate.

Și dacă ne-am fi așteptat ca Pinocchio să se spovedească și să-și mărturisească păcatele ca un personaj de basm cuminte și docil, ei bine, al nostru politician de vază a încercat să se spele pe mâini de acest episod caracteristic, crezând probabil că ne vom duce pe fentă, că tot vorbim de fotbal. Ha!

Cu un zâmbet calm, a explicat că altcineva se ocupă de conturile sale online, prin urmare gafa nu îi aparține, el săracu este mai curat ca Maica Tereza, dar noi, plebea, avem satisfacție când lovim cu pietre cele sfinte. Mă întreb de ce a așteptat 2 luni pentru a clarifica situația, dacă nu cumva este una dintre faimoasele lui minciuni spurcate, desigur…

În același interviu, Pinocchio s-a erijat într-un mare iubitor de sport și în apărătorul de seamă al celor răniți și cu „lacrimi în ochi” a susținut că imediat după arestarea lui Gică Popescu din 2014, i-a solicitat insistent lui Băsescu grațierea prin decret prezidențial a fostului fotbalist. Însă, în cei 7 ani trecuți de la eveniment, prima și singura mențiune publică a subiectului a fost în același an cu arestul, într-o conferința de presă în care l-a prezentat drept o discuție pe care intenționa sa o aibă cu președintele. Aparent, această intenție s-a evaporat aproape la fel de rapid și eficient ca și credibilitatea faimosului mitoman. Că altfel, cum ne-am explica corijența din alegerile Parlamentare!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *