Fie ploaie, fie soare… Iohannis iese la plimbare

Cui i-a fost dor de “marele președinte Iohannis”? Haideți, știu că i-ați simțit lipsa, nu vă mai ascundeți după deget. Ei, am o veste bună pentru voi: bombardierul șef a revenit în lumina reflectoarelor, și încă în plină formă!

În caz că era cineva îngrijorat pentru condiția fizică a capului de stat de când nu și-a mai încordat mușchii în ochii publicului, puteți sta liniștiți, el se menține. Mai nou se plimbă cu bicicleta, că doar e foarte sănătos. Nu contează riscul de pneumonie. Fie ploaie, fie soare… Iohannis iese la plimbare. Traseul zilei de azi: Statuia Aviatorilor – Palatul Cotroceni.

Dar unde mi-o fi spiritul ecologic?! Doar e Vinerea Verde, o campanie pe care Iohannis o găsește “foarte bună”! Iar dacă până și el, care în orice criza stă pe spate în vacanțe, își aduce contribuția, de ce să sar eu repede ca țăranul prost să mă iau de el când face ceva bine?! Probabil pentru că, pe lângă drăciile din ultimii ani, evenimentul zilei de azi este chiar… apă de ploaie.

Ce-i drept, dacă românii chiar l-ar lua pe sportivul nostru ca exemplu, da, ar fi ceva. Problema este că dacă antecedentele lui au adus în stare până și copiii și adolescenții să-l înjure și să-i ceară demisia, nu se poate aștepta ca oamenii mari să-i urmeze exemplul sau să-l respecte. Defapt el poate, dar nu se mai poate considera sănătos la cap în același timp.

Eh, eu sunt de părere că domnu’ președinte s-a convins într-un final că nu e vreun salvator al țării, și că de aici i se trage brusca pasiune pentru protejarea mediului. Dacă tot nu rezolvă mai nimic din biroul lui frumușel, măcar nu mai poluează mediul în drum spre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *