Poliția Română organizează concursul de frumusețe Miss Milițian

Cred că suntem cu toții conștienți de reputația pe care o are Poliția Română, și nu știu de voi, dar eu chiar nu credeam că putea fi târâtă prin balegă mai mult de atât. Eh, uitați că se poate.

Până acum s-a mai întâmplat ca gaborii să întârzie în misiune pentru că mâncau, pentru că aveau alte urgențe, etc. etc. Dar astea sunt nevoi și trăsături omenești, nu o să arunc cu pietre în ei dintr-atât, de parcă nu sunt și eu om și nu-mi mai amân ocazional treburile din pură lene. Ce nu s-a mai întâmplat până acum, totuși, este ca în timpul misiunii, poliția să fie la salon!

Din câte se aude, un polițist de la secția 23 din capitală nu a putut interveni într-o urgență pentru că era ocupat… La pensat. Bine, cel puțin din câte știm până acum. Nimeni nu garantează că dacă nu era prins, agentul în cauză n-ar fi avut în plan să-și facă și manichiura, să-și vopsească firele albe sau, cine știe, poate intenționa să se și epileze total în timpul ăla.

A, nu înțelegeți greșit, nu l-am făcut pe domnu’ jandarm fătălău sau poponar, vi s-a părut… Dar dacă voi asta spuneți, nici n-am să vă contrazic.

Cine știe, domne, poate Poliția Română organizează concursuri de frumusețe pentru agenții lor și nouă nu ne spun. Nu văd de ce nu ne-ar spune, totuși. Cred că majoritatea românilor ar plăti bani buni pentru a urmări un așa spectacol! Imaginați-vă doar, polițaii noștri cu burtă de bere și mici defilând pe un podium pentru a câștiga titlul de “Miss Milițian”.

Genul programului: divertisment, drama. Nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 12 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *