Iohannis și amintirile din copilărie

Ah, amintiri din copilărie… Cu toții le avem, fie ele fericite sau mai puțin. Totuși, când auzim fraza „amintiri din copilărie” inevitabil ne gândim la un moment în care râdeam și ne jucam. Când ne gândim la râsete, ne gândim la zâmbete. Dar să ne ferească bunul Dumnezeu să ne gândim la „zâmbetul” adolescentin al domnului Iohannis, că nici cu lumina aprinsă nu mai dormim bine la noapte.

Desigur, după cum ne e și obiceiul ca români, nu ne-am putut abține din a comenta la înduioșătoarea poză din junețea domnului președinte. De la legende acum descoperite cum ar fi „Legenda spune că a zâmbit în fotografie, dar cu întârziere” și până la comparații cu vedete din domeniul Disney Channel – „Ați jucat cumva în Zack și Cody?” – putem spune că am avut o bună sursă de divertisment datorită capului națiunii. Astfel, în ciuda ploilor constante, 1 iunie a avut farmecul lui inedit anul acesta.

Aproape că îmi pare rău de domnul președinte că este luat în derâdere atâta, dar dacă rolul de lider nu și-l ia în primire, eu zic că e bine măcar că și l-a asumat pe cel de clown.

Bine, clown ne este acum, dar în poza virală seamănă cu un rău-făcător ficțional. Nu știu câți dintre voi ați văzut filmele Harry Potter, dar parcă este prea mare coincidența ca tânărul Klaus să-i semene atât de mult tânărului Tom Riddle înainte să devină maniacul cunoscut sub numele de Voldemort. Deși, dacă stau să mă gândesc, până și el zâmbește mai mult ca Iohannis…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *